Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Rezultate excepţionale la sfârşit de an şcolar

Publicat

- 957 vizualizări

 

 

Învăţământul ocnamureşan a dat ţării şi lumii întregi numeroşi oameni de valoare fie că a fost vorba de medici, profesori universitari, scriitori, artişti, miniştrii şi continuă să formeze şi astăzi astfel de oameni datorită învăţătorilor şi profesorilor excepţionali pe care urbea noastră are privilegiul să îi aibă şi care pun pasiune în ceea ce fac.

 

15 iunie 2017 a fost ziua în care s-a terminat un alt an şcolar, zi în care se culeg roadele unui an de muncă şi se răsplătesc prin premii elevii merituoşi. La Şcoala Gimnazială "Lucian Blaga" din Ocna Mureş rezultatele au fost, ca în fiecare an, excepţionale, fie că vorbim de rezultatele la învăţătură sau la concursurile, olimpiadele judeţene şi naţionale la care numeroşi elevi ai acestei şcoli au participat.

 

O clasă de la această şcoală a reuşit anul acesta să bată record după record, să de-a peste cap toate procedurile privind acordarea de burse şi premii. Este vorba de clasa a V-A, diriginte profesor Pantilimon Popovici în care dintr-un total de 30 elevi, 27 au fost premianţi, adică au obţinut o medie generală mai mare de 8,50. Din cei 27 elevi premianţi, au terminat clasa cu medii generale cuprinse între 10 – 9,00 un număr de 25 elevi, 14 dintre ei primind burse de merit. Departajările pentru premiere s-au făcut în unele cazuri la sutimi. Au existat două medii generale de 10, iar datorită mediilor foarte mari (premiul doi – medie generală 9.96 – trei elevi, premiul trei – medie generală 9.92- doi elevi) s-a ajuns la acordarea a numai puţin de 14 menţiuni pentru un total de 20 elevi.

 

O mare parte din elevii acestei clase au obţinut de asemenea rezultate foarte bune la diferite concursuri şi olimpiade.

Felicitări elevilor şi profesorilor!

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *