Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

Schimbări majore la nivelul conducerii CS Ocna Mureș după retrogradarea din Liga 3! Se anunță o vară fierbinte pentru fotbalul ocnamureșan

Publicat

- 1.517 vizualizări

Clubul Sportiv Ocna Mureș urmează să treacă prin schimbări masive atât la nivelul administrativ, antrenori, lot jucători, organizare grupe copii s.a.m.d.

Soda Dragă va activa în Liga 4 pe viitor cu un buget mult mai mic ca până acum dar vestea bună e că se va pune accentul pe reorganizarea și revitalizarea grupelor de fotbal de juniori în cadrul Clubului Sportiv Ocna Mureș.

În ceea ce privește conducerea clubului sportiv, Ioan Paul pleacă după 5 ani din postul de președinte executiv deoarece expiră contractul și în plus ultimele reglementări din statutul clubului prevede obligativitatea studiilor superioare pentru respectiva funcție. De asemenea nici directorul sportiv, Alexandru Vigh nu va mai continua iar cel care se pare că îl va înlocui va fi Stelian Grozav. Consiliul Director va avea însă ultimul cuvânt de spus și ne putem aștepta la multe surprize, sperăm noi în bine în folosul comunității și a suporterilor fotbalului ocnamureșan.

După plecarea lui Sorin Corpodean și Marius Stâncel, în 2018, din conducerea clubului sportiv, pentru fotbalul ocnamureșan a urmat o perioadă destul de tulbure, deși a evoluat 3 campionate consecutive în Liga 3 (a promovat în 2020 sub conducerea lui Gabriel Cotoară), retrogradează în ciuda faptului că în toamna trecută a fost revelația Cupei României, cu calificare în grupe și dueluri cu prim-divizionarele Chindia Târgoviște și CSU Craiova (condusă de Mirel Rădoi).

De asemenea echipele de fotbal de juniori se destramă în mare parte și se înregistrează victorii sporadice.

Ce se vrea în viitor? Aducerea lui Romeo Arinar și Gabriel Cotoară ca antrenori la echipa de seniori, se va duce o campanie de recuperare a juniorilor care joacă în altă parte și implicarea lor în clubul sportiv ocnamureșan.

Este timpul pentru o schimbare și e bine și în al 25-lea ceas. Sperăm ca noua conducere să vină cu soluții concrete de revitalizare a sportului în general la Ocna Mureș.

Citește mai departe