Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Târgul de Cariere Alba

Publicat

- 2.096 vizualizări

Peste 20 de companii angajatoare participă săptămâna viitoare, pe 3 mai, la Târgul de Cariere Alba-Iulia, eveniment de recrutare deschis publicului larg, ce se desfășoară la Alba Mall.

Este a doua ediție a Târgului de Cariere Alba-Iulia, ocazie cu care toți cei care își caută un loc de muncă au șansa să consulte ofertele angajatorilor și să intre în  procesul de recrutare.

Azets (Servicii & BPO), Kaufland (Retail), Star Transmission (Auto & Automotive), VCST Automotive Production (Auto & Automotive), Bosch Rexroth (Producție & Tehnică), Continental (Auto & Automotive), Electro Alfa (Inginerie), Kuka Systems (Producție & Tehnică), Marquardt Schaltsysteme (Auto & Automotive), Pehart Tec Group (Producție & Cercetare), Profi (Retail), Electromontaj Carpați, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, Jandarmeria Română și  Ministerul Apărării Naționale se vor afla printre paricipanți.

Oportunitățile oferite sunt diverse. Spre exemplu, Azets angajează consilier juridic (part time), senior accountant și local IT Support.

Star Transmission are mai multe oferte de locuri de muncă pentru unitatea din Sebeș, printre care documentarist, inginer planificare calitate sau specialiști optimizări procese și sisteme de producție.

Bosch Rexroth angajează în domeniul tehnic, dar și vorbitori de limba germană, ingineri și mecanici.

Kuka Systems caută ingineri pentru unitățile de producție din străinătate, iar Profi și Kaufland sunt în căutare de lucrători comericiali.

 

 

“La Târgul de Cariere Alba-Iulia sunt așteptate persoane de toate vârstele, căci sunt oferte atât pentru cei fâră experiență, cât și pentru cei experimentați. Important este să vină pregătiți, cu un CV. Intrarea este liberă, iar evenimentul este deschis publicului între orele 10-17”, declară Ioana Oros, PR Manager al Târgului de Cariere.

Plătește-ți cafeaua cu CV-ul la TdC

Pe lângă companiile prezente, organizatorii au pregătit și zone de relaxare pentru vizitatori. La Coffee Point, spre exemplu, participanții pot lua o scurtă pauză de cafea, în goana după oferte de locuri de muncă. Și pentru că este vorba de un eveniment de recrutare, cei prezenți îți pot “plăti” cadeaua cu…CV-ul!

Voluntari și tombolă Electric Castle

La ediția din această primăvară va fi pus un accent deosebit pe programele de voluntariat. Astfel, Târgul de Cariere a încheiat un parteneriat strategic cu Electric Castle. Reprezentanții evenimentului vor recruta viitori voluntari pentru festivalul de muzică din acest an, ce va avea loc la Castelul Banffy de la Bonțida.

De asemenea, toți participanții la Târgul de Cariere vor avea ocazia să se înscrie la tombola ce le va da ocazia să câștige un abonament gratuit la EC 2018.

 

Târgul de Cariere se desfășoară de 12 ani în cele mai mari orașe din țară, însumând până acum 142 de ediții. Un număr impresionant de întâlniri facilitate între angajatori și potențiali angajați, un număr mare de vizitatori care și-au îmbunătățit parcursul carierei. Ne bucurăm că în toată această perioadă am devenit partenerul de încredere al tuturor companiilor care investesc în brandul propriu și care sunt mereu în căutarea celor mai buni angajați”, declară Mihai Cotos, fondator al evenimentului.

 

Târgul de Cariere Alba-Iulia are loc joi, 3 mai, la Alba Mall, între orele 10.00 – 17.00,  iar intrarea este liberă. Detalii găsiți pe www.targuldecariere.ro.

Citește mai departe