Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri din Noslac

Anunt decizie etapa de incadrare

Publicat

- 61 vizualizări

NR.2574/12.05.2023

UAT Noslac, titular al proiectului „ÎNFIINȚAREA UNEI CAPACITATI DE PRODUCTIE A ENERGIEI ELECTRICE DIN SURSA SOLARA PENTRU ACOPERIREA CONSUMULUI PROPRIU ÎN COMUNA NOȘLAC, JUDEȚUL ALBA„ , anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM ALBA (autoritatea competentă pentru protecția mediului), în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ÎNFIINȚAREA UNEI CAPACITATI DE PRODUCTIE A ENERGIEI ELECTRICE DIN SURSA SOLARA PENTRU ACOPERIREA CONSUMULUI PROPRIU ÎN COMUNA NOȘLAC, propus a fi amplasat în COMUNA NOSLAC, SAT NOSLAC, STR, SESULUI NR. 11.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Alba din Alba Iulia str. Lalelelor nr. 7B, jud. Alba, în zilele de luni – joi, între orele 09.00 – 14.30, si vineri intre orele 09.00 – 13.00, precum și la următoarea adresă de internet apmab.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

PRIMAR

ZILAHI FLORIN CLAUDIU

Citește mai departe