Suntem şi pe:
Clinica Sante

Ocnamureseni

Iulia, un superOM ce doboară record după record!

Publicat

- 2.131 vizualizări

Mamă, soție, profesor, director al unui mare liceu din Arad și de câțiva ani sportiv amator, Iulia se antrenează singură și participă pe banii ei la diferite concursuri de maraton fie în țară fie în străinătate. La aproape 44 ani, înregistrează performanțe uluitoare, comparabile cu performanțele sportivilor profesioniști.

”Am întâlnit-o de maxim 5-6 ori, în ultimii ani, de fiecare dată la antrenamentele fiicei ei – Anda – multiplă campioană națională și internațională la tenis de câmp. Azi dimineață am decoperit în presa sportivă, cu mare satisfacție, ca ocnamureșanca noastră, IULIA GHINGA a devenit Campioană Naționala la Ultramaraton (6 ore) parcurgând 70,25 de kilometri, ceea ce echivalează cu un nou record național, la competiția S24H, organizată în acest weekend la Timișoara.
De o modestie rară, Iulia, aleargă la competiții de acest gen de mai multă vreme, dar probabil puțini știu că Iulia Ghinga (Pușcaș pe numele de fata) este nascută în Ocna Mureș iar în viața de zi cu zi este profesor în municipiul Arad.
Un exemplu pentru toți cei care iubesc sportul; și că poti dacă-ți dorești să faci performanață la orice vârstă!
Respect Iulia Ghinga ( Iulia Arad)! Baftă în tot ceea ce faci!”
Suntem mândri de tine!

Marius Stîncel

Citește mai departe