Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Ansamblul de copii ”Tradiții Uiorene” din Ocna Mureș a colindat în emisiunea „La Măruță” de la Pro Tv

Publicat

- 1.960 vizualizări

Dintr-un oraş micuţ dar încărcat de tradiţii împletitie cu povestea sărbătorilor, Ansamblul ”Tradiţii Uiorene”, format din copii preşcolari, a adus vestea cea bună a Nașterii Domnului prin colind, în inima tuturor românilor, în cadrul emisiunii „La Măruţă” de la PRO TV, (care poate fi urmărită în 23 decembrie între orele 15-17).

Cu glasuri de argint, cu sufletele pline de bucurie, cu priviri inocente, copilașii au așteptat cu nerăbdare revederea cu Cătălin Măruță, îndrăgitul prezentator.

Copiii au fost primiţi cu mare drag şi bucurie de Măruţă. În cadrul programului, copiii din Ansamblul ”Tradiţii Uiorene” au colindat şi au jucat jocul caprei, ce din străbuni se ştie că aduce belşug şi prosperitate.

Anul acesta a fost o ediție și mai specială deoarece Măruță și întreaga echipă Pro Tv le-a făcut copiilor o surpriză extrem de plăcută, făcându-și apariția un Moș Crăciun hazliu, plin de veselie care a adus daruri pentru copii, dar care i-a provocat să danseze.  Platoul emisiunii s-a umplut de voie bună.  A fost de vis!

Momentul a devenit cu adevărat emoţionant când în cadrul programului a colindat grupul de copii, cel mai tănăr membru având vârsta de 4 ani.

„Prin acest moment s-a deschis inima şi sufletul de copil al fiecărui român, timpul stând în loc pentru o clipă în care valorile creştine împletite cu tradiţia străbună ne-au reamintit de unitatea şi dragostea poporului român”, au transmis reprezentanții ansamblului.

Sărbători pline de lumină și pace în suflete!

Coordonator, director Liana Stoica

Pregătire muzicală,  prof .Camelia Ilea 

Citește mai departe