Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Propuneri aduse de consilierii PDL la Lista de Investitii pentru anul 2012

Publicat

- 307 vizualizări

In urma sedintei ordinare din luna ianuarie 2012,  privind bugetul pe anul curent care a avut loc la Primaria orasului Ocna Mures consilierii PDL au propus:

A. Lista obiectivelor de investitii. Buget subventii.

Pe langa amenajarea Targului de Animale, s-a propus si aprobat amenajarea unei Piete Industriale moderna care sa poata obtine Aviz Sanitar de functionare. Piata actuala ce fiinteaza pe str. N. Iorga de ani buni, nu are Aviz Sanitar de functionare neindeplinind cele mai elementare reguli: apa curenta si grupuri sanitare.

B. Investitii cu finantare integrala de la Bugetul local.

S-a propus si aprobat efectuarea unor lucrari de modernizare pe str. Stefan cel Mare (taluzare dig, infiintare rigole si covor asfaltic). Toate retelele de utilitati fiind schimbate, era imperios necesar crearea unei noi legaturi intre strada A. Iancu si M. Viteazul. S-a facut aceasta propunere in detrimentul strazilor V. Lupu si V. Alecsandri, strazi care nu au retelele de utilitati schimbate dar care sunt cuprinse in Masterplanul retelei de canalizare. Masterplan obtinut de Consiliul Judetean si finantat cu bani europeni.
S-a propus si aprobat suplimentarea cu 500 milioane lei vechi a sumei pentru investitiile la Scoala Generala L. Blaga.

La Capitolul de Strazi

S-a propus si aprobat asfaltarea unei alei pietonale pe portiunea dintre Statia de autobuz Cartier Blocuri Uioara de Sus pana la Biserica Ortodoxa Uioara de Sus (pr. Botos), partea stanga de deplasare.
S-a propus si aprobat asfaltarea unei alei pietonale pe str. Crisan, partea dreapta pe sensul de mers.

S-a propus si aprobat infiintarea unei alei pietonale in Cartierul Blocuri Uioara de Sus, de pe Aleea Independentei pana la Gradinita Nr. 3 Uioara de Sus.

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *