Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Fum si sobolani de la groapa de gunoi a orasului Ocna Mures

Publicat

- 322 vizualizări

Povestea cu poluarea de la groapa de gunoi a orasului Ocna Mures continua si continua si continua….. Desi s-au facut reclamatii la Mediu, plangeri peste plangeri oamenii tot au de suferit pentru ca situatia e tot la fel, Ba mai mult oamenii care locuiesc mai aproape de groapa de gunoi (zona Uioara de Jos si zona caselor de pe Mihai Viteazul la iesirea din oras spre Cisteiu de Mures) se plang ca vin „roiuri de sobolani”.

„Sunt disperat. Am cosere pline cu porumb le-am mutat intr-o curte in care am bagat mai multi caini.Pe langa faptul ca nu putem deschide zile intregi geamurile la case mai vin si zeci de sobolani, roiruri.” ne-a declarat un cetatean din Uioara de Jos. Societatea Salprest da vina pe romii care incendiaza mereu gunoaiele, iar cei de la Mediu Alba Iulia spun ca vor mai multe reclamatii mai ales de la oamenii care sunt direct afectati.

Groapa de gunoi deserveste mai nou si localitatile invecinate cu orasul Ocna Mures. Gunoaiele se cumuleaza in cantitati mari si cineva le tot da foc. Astfel zile intregi un fum innecacios acopera o mare zona din jurul gropii de gunoi.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *