Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Cum se factureaza apa potabila la Ocna Mures

Publicat

- 670 vizualizări

In Ocna Mures, mai precis in Uioara de Sus oamenii platesc din buzunarul lor pierderi uriase de apa si situatia se pare ca dureaza de multe luni de zile. Mai exact dupa cum puteti vedea in imaginea alaturata omul plateste consumul sau: 10 m cubi si inca 9,30 m cubi pierderi (diferente)! Contactati cei de la Apa CTTA Sucursala Ocna Mures au declarat ca situatia se datoreaza faptului ca nu fiecare bloc din Uioara de Sus de pe Aleea Independentei are un contor de apa pe bloc si atunci rezulta aceste diferente.

Oricum am lua aceasta situatie diferentele sunt foarte mari si inseamna ca undeva pierderile de apa sunt insemnate. Rezolvarea ar fi montarea unui apometru de bloc la fiecare din aceste blocuri unde nu exista.

„Nu beau nici macar un pahar de apa din cantitatea aia imensa care imi este facturata, sa nu mai vorbim de calitatea apei. Insa de facturat suntem facturati si cu diferente enorme care ni le baga noua pe gat” ne-a declarat unul din locatarii blocului de pe Aleea Independentei.

„Sa zicem ca suntem 10 pe o scara si 1 fura apa, pai daca fiecare consuma 10 m cubi inseamna 90 m cubi la 9 apartamente si la fiecare inca 9-10 mc diferente pai, fura ala 90 m cubi de apa intr-o luna, da ce are piscina pe acoperisul blocului?” a mai adaugat C.M locatarul unui alt bloc care se afla in aceeasi situatie.

Speram ca aceste randuri sunt citite si de autoritatile locale care vor lua masuri in cel mai scurt timp. Calitatea proasta a apei porabile si facturile umflate trebuie rezolvate totusi cumva.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *