Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Ramai gazda sanatoasa, C-ai primit colinda noastra!

Publicat

- 1.079 vizualizări

Participant la Festivalul de traditii „Datini si obiceiuri din strabuni lasate”, corul profesorilor din Ocna Mures a lasat o buna impresie celor de fata din sala de festivitati de la Cercul Militar din Cluj Napoca. Organizatorii au fost incantati sa ne aiba alaturi de celelalte formatii in realizarea spectacolului, dupa cum ne-a marturisit sufletul manifestarii, dna prof. Iulia Chende, o veche prietena a noastra.
Incantati de propria reustia, ne-am deplasat in Piata „Avram Iancu”, unde, in decorul hibernal, am colindat, oprind pentru cateva clipe trecatorii, uimiti si placut surprinsi de ceea ce se intampla in jurul lor. Intrati in atmosfera sarbatorilor de iarna, corul s-a deplasat spre Catedrala, unde a colindat intr-un fel aparte, cu sensibilitatea si  piosenia  pe care le dadeau lacasul; vocile coborau parca din cer…
La intoarcerea acasa, in Turda, sub bradul din centrul orasului, intr-un peisaj mirific de sezon, am colindat din nou; patrunsi de spiritul Craciunului, ne-am deschis sufletele prin voci calde, armonizate in colind romanesc.
Multumim celor care ne-au fost alaturi in aceasta zi frumoasa pentru noi, membrii corului Dorulet!

E Carunta

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *