Suntem şi pe:

Articolele zilei

Cosmarul din blocul ANL nr.72 din Ocna Mures

Publicat

- 349 vizualizări

Sunt aproape doi ani de cand, in locul ANL nr. 72 din Ocna Mures locatarii nu au apa calda curenta si caldura in calorifere. Totul s-a intamplat din cauza unui rau platnic, un vecin, fapt care a dus la debransarea de la gaz a intregului bloc deoarece caldura era asigurata de la o singura centrala termica , de mare putere.

“Dormim, mancam imbracati, dimineata e un cosmar sa scoli copiii sa ii duci la scoala. De apa calda ce sa mai vorbim. De doi ani nu mai avem asa ceva. Ne incalzim cu radiatoare electrice si platim curent peste 1000 lei pe luna. Cand e foarte frig gasesti hainele umede prin casa, e umezeala…” ne-a marturisit un locatar.

In timp oamenii si-au montat centrale proprii, si-au facut toata instalatia necesara. Insa pentru a putea alimenta cu gaz un bloc cu centrale proprii a fost necesara schimbarea magistralei de gaz cu una cu debit mai mare. Asta s-a intamplat de cateva zile, fapt ce a mai ridicat moralul oamenilor. Acum urmeaza proiecte, aprobari racordari si uite asa oamenii din acest bloc inca mai indura frigul zi de zi, noapte de noapte. Sa speram totusi ca cine trebuie o sa ajute acesti oameni ca de Sarbatorile de Iarna sa aiba si ei caldura in casele lor.

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design