Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Valentin si Simona Gutu nu mai sunt…

Publicat

- 1.062 vizualizări

accident Valentin si Simona Gutu

Ieri in jurul orei 14.00 in  curba mortii de la Miraslau,cum o stim majoritatea din aceea zona, si-au gasit sfarsitul Simona si Valentin Gutu intr-un tragic accident de circulatie .Nu mai conteaza cauzele conteaza caei nu mai sunt. Toata lumea sunt sigur ca ne amintim de ei ce oameni frumosi si de treaba erau. Acum in urma lor a ramas o fetita de 12 ani. Mai jos aveti preluata stirea de pe mai multe canale mass media:

„Tragicul accident de circulaţie a avut loc ieri, în jurul orei 14.00, pe DN 1, la ieşirea din municipiul Aiud spre comuna Unirea. Accidentul s-a produs între o autoutilitară şi un autoturism de mici dimensiuni, din cauza unei depăşiri neregulamentare.

La volanul autoturismului care a produs acidentul se afla Simona Guţu (40 de ani). Potrivit poliţiştilor, femeia nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens unde s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară condusă de Nicolae I., de 34 de ani.

Simona Guţu nu mai lucrează în poliţie din anul 2008, când s-a pensionat. Familia Guţu avea o fetiţă de 12 ani.

Valentin Guţu, ofiţer de poliţie judiciară DNA, în cadrul Serviciului teritorial Alba Iulia, şi soţia acestuia, Simona Guţu, fost purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba, şi-au pierdut viaţa în tragicul accident de circulaţie. Conducătorul autoutilitarei a suferit leziuni corporale.

Traficul rutier a fost blocat între comuna Unirea şi municipiul Aiud de la ora 14.00. Circulaţia a fost reluată pe un sens, abia în jurul orei 15.40.”

Sursa: Adevarul Alba si Stirile ProTV

Dumnezeu sa ii odihneasca!

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *