Suntem şi pe:

Articolele zilei

Vrem spitalul orasenesc din Ocna Mures inapoi!

Publicat

- 326 vizualizări

Stim foarte bine, mai ales noi cei din Ocna Mures ce inseamna un oras fara spital. Stim de asemenea ca mai sunt 66 localitati care au patit la fel ca si noi, incepand cu 1 aprilie 2011. S-a vorbit de redistribuirea bolnavilor de alocarea personalului in alte spitale dar nimeni nu a mai vorbit de aparatura medicala care a ramas in aceste unitati medicale. Exact aceasta tema a fost discutata aseara in cadrul emisiunii “Cu ochii’n patru” de pe TVR1, mai exact despre faptul ca in unitatile medicale inchise din judetul Alba a ramas aparatura medicala de mai multe miliarde de lei vechi, care zace nefolosita de mai bine de jumatate de an. Iar cea mai scumpa aparatura se afla in fostul spital orasenesc din Ocna Mures. Acum Directia de Sanatate Publica doreste aceste aparaturi si Primaria Ocna Mures refuza acest lucru.

“Marea majoritate a acestei aparaturi a fost achizitionata din banii comunitatii, din impozitele platite ale oamenilor din Ocna Mures. Pe langa faptul ca am ramas fara spital acum se vrea si donarea acestor aparate.” ne-a declarat domnul primar prof. Augustin Dragut.

Reamintim ca pe 1 aprilie 2011 orasul Ocna Mures a ramas fara spital orasenesc, putin mai tarziu luand fiinta un centru de permanenta care asigura un minim de asistenta medicala in Ocna Mures. S-a renuntat prea usor la aceasta cauza si am pierdut. Codlea de exemplu si-a recastigat spitalul, noi de ce nu am putea. Asteptam sa ramanem si fara aparatura medicala, pe care se pare ca inca Primaria tine cu dintii de ea in speranta in intr-o buna zi vom avea spital din nou ?

Cate vieti au fost pierdute din 1 aprilie 2011 pana acum din cauza acestei “reorganizari” ? Cati am fost batjocoriti in alte unitati medicale? Pana cand puteti sta cu capul in pamant?  In Codlea nu Primaria a castigat spitalul inapoi ci oamenii din acel oras care nu s-au lasat. De ce nu le putem urma exemplul?

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design