Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Joi, 3 noiembrie, va fi întreruptă alimentarea cu gaze naturale în localităţile Ocna Mureş, Uioara de Sus, Uioara de Jos, Cisteiu de Mureş şi Micoslaca

Publicat

- 364 vizualizări

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să întrerupă alimentarea cu gaze naturale joi, 3 noiembrie a.c., începând cu ora 9.00, în localităţile Ocna Mureş, Uioara de Sus, Uioara de Jos, Cisteiu de Mureş şi Micoslaca, din judeţul Alba.

Pentru localităţile menţionate, alimentarea cu gaze naturale se va relua treptat, începând cel mai probabil în jurul orei 15.00.

Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

 

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:

 

0800.800.928

(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau

0265.200.928

(număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă inconvenientele generate de această întrerupere a serviciului de distribuţie şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegere.

 

Departament Comunicare Corporatistă

E.ON România

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *