Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Un nou curs de calificare gratuit pentru somerii din Ocna Mures

Publicat

- 944 vizualizări

A mai ramas putin pana la inceperea unui nou curs de calificare profesionala in domeniul constructiilor, in luna noiembrie, oferit gratuit somerilor din Ocna Mures prin proiectul ”Măsuri active de ocupare pentru şomeri în vederea facilitării accesului la ocupare şi a integrării pe piaţa muncii”, POSDRU/105/5.1/G/76114. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007– 2013.
In luna noiembrie va demara cursul de calificare in meseriile Zidar-Pietrar- Tencuitor cod cor 7122.2.1, nivelul 2 de calificare, acreditat CNFPA. La acest curs sunt asteptati somerii, in special cei de lunga durata, cu domiciliul in Ocna Mures. La terminarea cursului, beneficiarii vor primi si o subventie pentru cursuri, in conditiile specificate in contractul de formare profesionala. Pentru alte detalii privind formarea profesionala, beneficiarii nostri sunt asteptati la JOBClub Ocna Mureş, strada Colonia peste Mures, nr.9. Deasemenea, persoanele din Ocna Mures care au urmatorul statut pe piata muncii: someri, persoane inactive, persoane in cautarea unui loc de munca, persoane care au parasit timpuriu scoala- pot beneficia – gratuit – de servicii de informare şi consiliere profesională individuală. în demersurile dezvoltării carierei personale sau în gasirea unei slujbe. Beneficiarii primesc asistenta in completarea CV-ului, pot beneficia de informatii actualizate saptamanal privind locurile de munca vacante, adresandu-se consilierilor JOBClub – ului din Ocna Mureş intre orele 14.30-20.00, la adresa: strada Colonia peste Mures, nr.9 , telefon 0743/066693 sau la telefon 0258/870701,e-mail: jobclubom@yahoo.com
Pentru mai multe detalii şi informaţii referitoare la activităţile care se vor derula în cadrul proiectului “Măsuri active de ocupare pentru şomeri în vederea facilitării accesului la ocupare şi a integrării pe piaţa muncii”, POSDRU/105/5.1/G/76114, puteţi contacta:
S.C. CONTACT IMPEX S.R.L., Str.Mihai Eminescu nr.25, Ocna Mures ,jud.Alba, Telefon /Fax 0258/871853, e-mail : contactimpex@yahoo.com
Persoana de contact :Verdes Marinela, manager de proiect.
Puteţi de asemenea consulta pagina web a proiectului: www.jobclubom.ro

 

Anunt publicitar

S.C. Contact Impex S.R.L. Ocna Mureş, în calitate de beneficiar si partenerii sai Asociaţia A.S.M.E.A si AJOFM Alba, anunţă ca in cadrul proiectului ”Măsuri active de ocupare pentru şomeri în vederea facilitării accesului la ocupare şi a integrării pe piaţa muncii”, ca incepand cu luna decembrie, somerii din Ocna Mures pot beneficia de servicii de consultanţă juridica, de marketing, financiara si asistenţă gratuita, pentru începerea unei afaceri.
Nu pierdeti ocazia sa fiti beneficiarii acestor servicii de consultanta gratuita la care se vor adauga informatii privind condiţiile principalele de accesare a fondurilor nerambursabile, oportunitățile actuale de finanțare a investițiilor din mediul rural, instrumentele de cofinanțare ale proiectelor de investiții și exemple de afaceri de succes realizate cu fonduri europene. Daca o sa va numarati printre beneficiarii acestor servicii puteti participa, in luna februarie a anului viitor, la Concurs „BY SMART! Pune-ti ideea pe hartie!”, concurs de planuri de afaceri.
Cinci dintre planurile de afaceri realizate de somerii inscrisi ca beneficiari ai proiectului, vor fi premiate. Premiile le va oferi castigatorilor posibilitatea sa-si deschida, gratuit, propria afacere. Cei care doresc sa afle care sunt facilităţile pentru debutanţii în afaceri, cum este stimulata înfiinţarea şi dezvoltarea microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri si care sunt pasii care trebuie urmati in acest demers, sunt asteptati la JOBClub Ocna Mureş intre orele 14.30-20.00, la adresa: strada Colonia peste Mures, nr.9. Pentru 25 dintre somerii tineri de lunga durata, inscrisi ca beneficiari ai proiectului, pe parcursul lunii decembrie si pe parcursul lunii ianuarie a anului viitor, se va organiza cursul de formare ” Cum ajung antreprenor?”.Inscrierile incep inca din aceasta luna.
Nu mai astepta. Du-te la Jobclub si inscrie-te la curs!
Nu pierdeti sansa de a va informa.Puteti afla care sunt pasii de urmat pentru a va deschide propria afacere si puteti afla cum puteti beneficia de facilitatile oferte tinerilor debutanţii în afaceri, doar daca va informati!
Va asteptam la JOBclub Ocna Mures!
Pentru informaţii suplimentare, va puteti adresa la unul dintre consilierii JOBClub – ului din Ocna Mureş.
_________________________________________________________________________________
Tel: 0743066693 sau la telefon 0258870701
e-mail: jobclubom@yahoo.com
sau la
S.C. CONTACT IMPEX S.R.L., Str.Mihai Eminescu nr.25, Ocna Mures ,
jud.Alba, Telefon :0258/871853, e-mail : contactimpex@yahoo.com
Persoana de contact Verdes Marinela manager de proiect.
sau
puteţi consulta pagina web a proiectului: www.jobclubom.ro .

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *