Suntem şi pe:
Clinica Sante

Evenimente

Festival concurs de muzica populara”Mures Pe Marginea Ta” Editia a XXIV-a Ocna Mures – 23 octombrie 2011

Publicat

- 383 vizualizări

REGULAMENT:

La aceasta editie a festivalului nostru pot participa solisti vocali cu varsta cuprinsa intre 16-30 de ani care nu au cunoscut consacrarea artistica, fiind la inceput de drum. Prin aceasta dorim sa dam o sansa celor necunoscuti dar cu perspective de progres, asa cum s-a intamplat cu numerosi solisti ce au concurat in editiile trecute la Ocna Mures. Concurentii vor interpreta doua melodii din zona folclorica pe care o reprezinta din care una fara acompaniament orchestral.

Inscrierile pentru concurs se pot face pana la data de 20 oct. 2011 pe baza de fisa de inscriere sau telefonic la nr. 0258871217 Primaria Oc.Mures sau la nr. 0727876276 Liana Stoica, Casa de Cultura Oc.Mures. Juriul festivalului format din personalitati ale muzicii si culturii romanesti va aprecia calitatile interpretative ale concurentilor, autenticitatea pieselor si a costumelor si va acorda urmatoarele premii: MARELE PREMIU, PREMIUL I,II,III, TREI PREMII SPECIALE.
Concurentii sunt asteptati la Casa de Cultura Oc.Mures pentru preselectie si repetitii cu orchestra incepand cu ora 9.00-duminica 23 oct.2011.
Organizatorii vor asigura masa concurentilor.
In speranta ca veti raspunde favorabil solicitarii noastre, va multumim.

ORGANIZATOR: LIANA STOICA-CASA DE CULTURA, OCNA MURES

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *