Suntem şi pe:

Articolele zilei

Sport și voie bună la crosul O.M. Activ

Publicat

- 376 vizualizări

A doua ediție a crosului O.M. Activ a avut loc azi-dimineață, de la ora 10:00. Oameni de toate vârstele, dar în principal copii, s-au trezit într-o dimineață de sâmbătă pentru a participa la crosul de pe strada Nicolae Iorga. Această a doua ediție a concursului a fost organizată de Asociația ”Școala Împreună”, în parteneriat cu Primăria Orașului Ocna Mureș, Școala ”Lucian Blaga”, Liceul Teoretic  ”Petru Maior” și Asociația ”Pro-copilăria”.

Primii concurenți, așezații temeinic la start au fost copii cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani, care au vrut să demonstreze că mișcarea începe cu alergarea, și nu cu sala de fitness. Împărțiți pe fete și băieți, au urmat concurenții de la celelalte grupe de vârstă: 7-11 ani, 11-14 ani și 15-18 ani. Ultima grupă a fost rezervată celor câțiva adulți, care au demonstrat că sportul nu ține cont de vârstă.  ”Leneșii” ediției s-au dovedit a fi liceenii, care se pare că au dormit ceva mai mult în această zi de week-end. Ca urmare, grupa lor a fost cea mai slab reprezentată.

Multă voie bună s-a simțit la finalul concursului, când ritmul melodiilor din boxe, precum și prezentatorul evenimentului, au îndemnat participanții la dans. La final au fost acordate premiile meritate, care au constat în palete de tenis de masă, medalii, diplome și dulciuri.

Cu toate că la ediția de anul acesta au participat mai puțini concurenți, evenimentul pare să fie un succes care sperăm să devină treptat o tradiție în orașul nostru.

Serafim Armanca

Galerie foto

Foto: Chiorean Mihai

Citește mai departe
Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Top articole ultimele 30 zile