Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Mare parte din restantele catre centrul de permanenta din Ocna Mures, platite in luna august

Publicat

- 369 vizualizări

În ciuda faptului ca în presă s-a scris în ultimele zile că centrele de permanenţă din cele trei localităţii din judeţul Alba : Ocna Mureş, Baia de Arieş şi Zlatna mai au încă de încasat în total 35.000 lei (350 milioane vechi) de la Casa de Asigurări de Sanatate Alba, cei 16 medici din Centrul de Permanenţă din Ocna Mureş işi continuă activitatea.

„În centrul de permanenţă din Ocna Mureş nu se înregistrează probleme financiare deosebite. Am primit banii pe luna iunie şi aproximativ 95% din ei pentru lunile iulie şi august. Aceste întârzieri se datorează probabil faptului că banii pentru centrele de permanenţă din ţară sunt plătiţi de către Ministerul Sănătăţii direct Casei de Asigurări de Sănătate Alba.” ne-a declarat domnul doctor Tiberiu Procopciuc.

Dacă în iulie sumele restante spre aceste centre erau enorme, in luna august au fost plătiţi 45.700 lei reprezentînd 66% din suma totală restantă, mare parte din aceşti bani centrului din Ocna Mureş. Medicii de familie sunt plătiţi în funcţie de orele prestate, orarul fiind intre 15.00-8.00 . Centrul de permanenţă Ocna Mureş a fost deschis pe 1 iunie 2011 şi serviciul este asigurat de 16 medici de familie atăt din oraş cât şi din localităţile apropiate.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *