Suntem şi pe:

Stiri diverse

Ziua Curateniei Nationale, 24 septembrie 2011

Publicat

- 382 vizualizări

Proiectul demarat anul trecut a continuat si in acest an; sprijinit de multi parteneri la nivel national, proiectul a implicat voluntari din toate judetele tarii.
Este cel mai mare proiect de implicare sociala din tara, care alaturi de obiectivul general, cel al curateniei, are si un alt obiectiv: al formarii de atitudini la cei tineri, atitudini pozitive fata de mediu.
Astazi, si elevii din Scoala „L Blaga” au participat, alaturi de profesori, la marea curatenie. Constituiti in 17 echipe in oras si alte 3 in scolile structura, Razboieni, Cisteiu du Mures si Uioara de Sus, in jur de 200 elevi au ales sa faca mai curat in spatiul scolii, in parc, in jurul scolii, pe str Brazilor, N Iorga, Ax Sever, str. Stefan Augustin, in centru, in spatiul din jurul salii de sport, pe platoul de deasupra scolii. La Uioara de Sus s-a curatat spatiul dintre blocuri si str Lunga pana la bufet.
Cei din Cisteiu de Mures si Micoslaca, de asemenea au avut spatii in jurul scolii, al Caminului Cultural, Biserica. Si celor din Razboieni li s-au repartizat spatii pe care le-au facut curate.

Sacii s-au depozitat in locurile stabilite anterior, de unde au fost preluati imediat ce am anuntat incheierea actiunii.
Materialele (saci, manusi) au fost asigurate de organizatorii centrali; scoala noastra a primit si o donatie, de 1 000 buc manusi de unica folosinta, care ne-au prins tare bine, multumim!
Astazi am dovedit ca „Noua ne pasa!”

prof. E Carunta, coordonator al actiunii „Let’s Do’it, Romania” in  Scoala „L. Blaga”

 

 

Publicitate

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *