Suntem şi pe:
Clinica Sante

Am primit la redactie

Zilele orasului Ocna Mures

Publicat

- 736 vizualizări

Foto: turdanews.net„Zilele orasului Ocna Mures au loc chiar acum…la Turda. Tot al doilea spectator e din Ocna Mures. Am fost aseara acolo si am ramas surprins cata lume din Ocna era. Si chiar primaru cred ca era daca nu m-au inselat ochii. Asadar aseara ocnamuresenii au asistat la un spectacol de zile mari la Turda: mai întâi, pe scenă au urcat Keo, Alexandra Ungureanu şi Skizzo Skillz, într-un trio care a încins atmosfera. Suficient de tare pentru următoarea apariţie scenică de excepţie, Alex Velea, care a făcut un show de zile mari, spre încântarea fanilor care au cântat alături de el şi l-au răsplătit cu ropote de aplauze şi cu strigăte de susţinere. În final, Samantha Fox le-a readus aminte turdenilor de cea care în anii ’80-’90 făcea furori în topurile mondiale ale muzicii, cu 4 milioane de albume vândute. „Touch Me” a fost invitaţia pe care a lansat-i, muzical, Samantha Fox pentru cei prezenţi la concert.

Turda la o aruncatura de bat de Ocna Mures si totusi alta lume. La Ocna Mures  zilele orasului nu se vor tine, nu sunt bani sustin autoritatile. As fi inteles aceasta scuza daca as fi putut zice ca „inteleg i-ati consumat pe atatea realizari in Ocna Mures”. Dar nu e asa! Ce s-a facut in acest oras in ultimii patru ani? NIMIC!

Daca gresesc doresc o lista aici pe site cu realizarile concrete. Daca acest articol nu apare atunci stiu a cui e site-ul dar daca apare inca mai avem sperante.Multumesc!”

Marius Moga

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *