Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Protest la inaltime. Un barbat s-a urcat pe o sonda in Ocna Mures si a amenintat ca se omoara

Publicat

- 481 vizualizări

Camp sonde Ocna Mures

In aceasta seara in jurul orelor 20, un barbat s-a urcat pe una din sondele aflate in campul de exploatare a sarii din centrul oraslui Ocna Mures si a inceput sa ameninte ca se omoara. Au fost alertate imediat serviciile de urgenta, iar in scurt timp doua ambulante o masina a politiei si una de pompieri erau la fata locului.In scurt timp s-a aflat si motivul protestului.

Domnul Hoca cel care a protestat, doreste sa isi deschida o firma de colectare a fierului vechi. Pentru ca i s-a refuzat in aceasta dimineata obtinerea avizului de mediu din partea Primariei, deoarece dansul nu avea acordul tuturor vecinilor cum este prevazut in lege, a recurs la aceasta forma de protest. Primarul a ajuns in scurt timp a fata locului si dupa cateva discutii omul a fost lamurit sa renunte la protest, cei doi ajungand la un acord.

Cei prezenti in numar mare la eveniment, puteau asista oricand la o tragedie pentru ca structura sondei este foarte slabita si era riscul ca omul sa se prabuseasca in orice clipa de la peste 20 metri inaltime, mai ales ca se si innoptase intre timp.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *