Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Actiune ampla de reabilitare a parcului orasului Ocna Mures

Publicat

- 336 vizualizări

Reabilitare parc joaca copii Ocna Mures

Zilele acestea in Ocna Mures, peste 80 de tineri au pornit o actiune de reabilitare a parcului orasului Ocna Mures. Cei 80 de tineri fac parte din gruparea nationala "Generatia Tanara din Romania" si provin din mai multe orase din Romania printre care : Oradea, Bucuresti si Timisoara si bineinteles Ocna Mures Mai mult lor li s-au alaturat tineri din Australia si SUA care se afla in vacanta in Romania si au stranse legaturi cu GTR.

"Actiunea de reabilitare a parcului a fost demarata de catre bisericile Casa Tamplarului, Maranata si Bunul Samaritean din Ocna Mures in parteneriat cu Primaria Ocna Mures. Fondurile provin atat de la cele trei biserici din oras cat si de la alte biserici din tara care au raspuns initiativei noastre de a face ceva pentru comunitatea din Ocna Mures. Actiunea dureaza doua zile si se va incheia vineri, 5 august 2011 cu un concert pe locul fostelor Bai Sarate, concert la care vor canta Trupa Decean si Skydive" ne-a declarat Moldovan Marius unul din coordonatorii evenimentului.

Bine organizati, tinerii sunt distribuiti in grupe dupa un plan bine stabilit, fiecare avand cate o sarcina: fie tund iarba, fie vopsesc pomii, repara bancile, curata vegetatia in exces, toarna beton, reabiliteaza vechile casute din parcul de joaca si chiar o grupa se ocupa cu servirea de apa si dulciuri. La ora cand apare acest articol (22:00 pe 4 august, inca lucrarea e in toi, se toarna beton). Nu putem decat sa salutam initiativa acestor biserici si oameni de bine, iar noi cei care vom profita pe deplin de munca acestor tineri nu putem decat sa le multumim. Si sa speram ca Primaria va avea grija ca parcul odata mandria orasului sa fie pazit de Politia Comunitara ca sa nu mai ajunga in halul in care a fost in acesti ultimi ani.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *