Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Al 87-lea magazin Plus deschis azi la Ocna Mures

Publicat

- 1.499 vizualizări

Magazin Plus Ocna MuresReţeaua germană de magazine de tip discount – Plus – a deschis la Ocna Mureş cel de-al 87-lea magazin din România, pentru care a investit ca. 1,5 milioane Euro. Ocna Mureş, 18 noiembrie 2009 – Plus, reţeaua germană de magazine de tip discount aparţinând concernului Tengelmann, a inaugurat azi – în prezenţa conducerii PLUDI MARKET SRL – al 87-lea magazin din reţeaua sa.

Noul magazin de proximitate Plus este situat în Str. Nicolae Iorga nr. 8 şi are o suprafaţă totală de 1.000 mp, dintre care 800 mp suprafaţă de vânzare şi 200 mp spaţii aferente. Magazinul este o construcţie de tip „freestander”, care respectă un format standard şi dispune de 75 locuri de parcare.

Despre Plus:

 

Sortimentul magazinului Plus include atât articole marca Plus, cât şi articole premium la preţuri foarte accesibile. Plus oferă o gamă de peste 1.500 de produse, incluzând atât produse alimentare de bază, legume și fructe proaspete, carne proaspătă în regim de autoservire, produse refrigerate şi congelate, cât şi produse nealimentare tip 1 (detergenţi, cosmetice şi hrană de animale). Pe lângă aceste produse de calitate superioară, clientul beneficiază săptămânal de o ofertă variată de produse nealimentare tip 2, gamă în care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice şi electrocasnice.

Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic situat la Ploieşti. Pentru o desfăşurare optimă a activităţii în magazin, se utilizează structuri proprii discounter-ilor: dispunerea simplă a mărfurilor la raft, informatizarea comenzilor, echiparea cu case de marcat cu scanner, la care se adaugă o echipă motivată şi responsabilă de cca. 25 de angajaţi.

Prezenţa reţelei Plus la Ocna Mureş se înscrie în programul de expansiune la nivel naţional, care va continua în toate oraşele cu peste 15.000 de locuitori.

Filosofia reţelei Plus constă în a oferi produse de calitate superioară la preţuri permanent scăzute.

Comunicat de presa primit de la:
Ioana Marginean
Director Marketing / Marketing Manager

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *