Suntem şi pe:
Clinica Sante

Evenimente

Împreună lângă bradul de Crăciun

Publicat

- 2.747 vizualizări

De când nu ai mai zâmbit? De când nu ai stat la o vorbă cu prietenul tău din copilărie pe care nu l-ai vazut demult? De când tot treci prin oraș pe lângă vecinul, prietenul sau o rudă mai îndepărtată și nu ai zis decât un fugar salut? Ei bine STOP! Rupe 1-2 ore din timpul tău și vino să ne întâlnim. Pur și simplu! Măcar acum în preajma Crăciunului.

În urmă cu ceva ani organizam un eveniment numit ”O poză sub bradul de Crăciun” care a avut un impact neașteptat. Ne-am adunat atunci câteva zeci de persoane, am încropit câteva pachete cu dulciuri, cozonaci și portocale și am pornit spre Unitatea Medico-Socială din Ocna Mureș unde am colindat și împărțit vârstinicilor de acolo pachetele adunate ad-hoc în fața primăriei. Cineva a adus banane, altul prăjitură făcută acasă, altul a fugit și a cumpărat portocale. Vă mai amintiți cei care ați participat? A fost ireal de frumos și ne-a dat o stare de bine pe care am simțit-o mult timp. Și acum vorbim despre acel eveniment, după ani buni.

2013

Vreau să repet acest eveniment anul acesta dar sub altă formă: de data aceasta un eveniment pentru noi cei care vom ieși probabil pe frig afară lângă bradul de Crăciun amplasat în noul parc de lângă Casa de Cultură. Să bem un ceai sau vin fiert, chiar cafea, să ascultăm colinde și să mâncăm o felie de cozonac. Și să povestim.

Așa cum, în ajun de Crăciun ne adunăm lângă brad toată familia acasă, așa să o facem pe 21 decembrie, ora 18.00 în centrul orașului, să ne adunăm toată suflarea orășelului nostru. Vom face poze, vom glumi și vom simți că suntem o mare familie. Să ne amintim că trăim împreună cu bune și rele, că viața trece repede pe lângă noi și uităm să ne bucurăm de cele mai simple momente.

Iar dacă vom avea și colidători și mai bine, cred că o să găsim cumva să îi răsplătim.

Am gândit data de 21 decembrie pentru că până atunci se termină multe alte evenimente: serbări, spectacol de colinde, e vacanță și în plus vor putea ajunge o parte și din cei care de sărbători revin acasă. Vă aștept pe toți!

S-au arătat deja interesați să ajute atât persoane fizice cât și firme. Este un eveniment la care orice ajutor este binevenit. Este prilejul să dăm înapoi orașului ceva și o facem cu drag.

Până acum au răspuns prezent în organizarea evenimentului:

Gaspol SRL, Gold Terrace, Moldig SRL, Ormis SRL, Casa Pâinii dar și persoane fizice.

Haideți să fim împreună lângă bradul de Crăciun! Răspândiți vestea și pentru cei care nu au acces la internet!

Update 21 decembrie 2019: Mai sunt câteva ore până la întâlnirea noastră. S-a ridicat și ceața după 4 zile, nu va fi prea frig, așa că e perfect! Să repetați acasă colindul ”Trei Păstori”, îl vom cânta împreună toți acolo la un moment dat.

Pentru buna desfășurare a evenimentului vom începe cu 2-3 ore înainte pregătirile. Dacă se oferă voluntari să ajute la una alta nu refuzăm. O facem pentru orașul nostru, pentru prietenii, vecinii, pentru ocnamureșenii noștri.

Update 18 decembrie 2019: Ne mai despart câteva zile de întâlnirea din centrul orașului. Aș vrea ca mulți dintre voi să trăiți momentele de euforie trăite de mine aceste zile când pur și simplu am fost copleșit de mobilizarea atâtor oameni de bine care au înțeles mesajul meu. Vă mulțumesc din suflet de pe acum!

Pentru că se anunță participare masivă la eveniment vă rog să avem grijă să nu-l transformăm în altceva. Vom avea ajutorul politiei locale si fac apel la cei 7 ani de acasă.

Vor fi voluntari care vor servi ceai, cafea, vin fiert, cozonaci, care vor împărți pachete copiilor ce colindă. Oricare dintre dumneavoastră puteți ajuta la eveniment: să îl facem unul de neuitat, să audă și toată țara de noi!

Dacă v-ați săturat de vești bune, ei bine mai am: Cavio Civil Construct SRL, Technique Stainless SRL dar și alte firme care au dorit să râmână anonime dar și persoane fizice s-au alăturat evenimentului și ajută ca pachetele moșului să fie din ce în ce mai bogate!

 

Update 16 decembrie 2019: Am revenit cu noutățile despre eveniment, el ia amploare de la zi la zi: firmele Hanu General Services, Exon SRL și Cofetăria Sweet Joy, dar și persoane fizice s-au alăturat și ele evenimentului și le mulțumim pe această cale. Domnul Barna Marius ne va ajuta cu drona pentru un moment surpriză la care veți contribui toți cei care veți participa la eveniment! Dacă vom reuși momentul, se va auzi departe despre Ocna Mureș!

Haideți să ne bucurăm împreună de câteva ore magice!

Update 12 decembrie 2019: Se pare că am pus în mișcare un oraș întreg! Mobilizarea incredibilă a multor oameni de bine va duce cu siguranță la un eveniment reușit și cu multe surprize! După informațiile adunate se estimează că la eveniment vor participa 200-300 oameni. Sperăm să ajute si vremea.

Următoarele firme s-au alăturat evenimentului: Euro Transilvania SRL, Royal Dentis SRL, Bellavi SRL, MCMS Bota SRL, Ziavet SRL cărora le mulțumim! Pentru gestul lor aș dori să returnez o faptă bună și să anunț că firmele amintite la acest eveniment, care doresc, vor avea timp de un an reclamă în mod gratuit pe acest site. Aștept deci pe email un logo al firmei sau un mic banner care vor avea link spre pagina web sau de facebook al firmei respective. Dar din dar se face Rai!

Update 11 decembrie 2019: După brutăria Moldig SRL care s-a oferit să asigure cozonaci la întâlnirea din 21 decembrie, alte două brutării se alătură evenimentului: Moara Mirestean SRL și Botezan SRL care vor aduce și ei cozonaci să ne îndulcim cum se cuvine. Doamna profesoară Ilea Camelia și Grozav Alexandra, studentă la Conservator, însoțită de instrumentiștii Mihai Chiorean și Rareș Faur, se alătură nouă și ne vor colinda. Nu ne oprim aici, alte firme din oraș au anunțat că participă la sacul moșului, să răsplătim pe cei mici cu mici atenții. Vă aștept pe 21 decembrie la brad!

Update 10 decembrie 2019: La o zi de la anunțarea evenimentului, feedback-ul este incredibil: se pare că vom avea Moș Crăciun pe acolo dar și soliști cunoscuți care vor interpreta colinzi printre ei: Rareș Marcu, solistul trupei Good Day. Mulțumim Rareș!

Vino și tu alături de noi să trăim magia Crăciunului! Evenimentul după cum vedeți se organizează de voi, nu e nimic scris pe listă. Să fim liberi, să ne simțim bine!

Citește mai departe