Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Orasul Ocna Mures va avea din nou spital !

Publicat

- 448 vizualizări

Spital Ocna Mures

"Primarul ţărănist al oraşului Ocna Mureş, Augustin Iosif Drăguţ, a făcut din nou o trecere în revistă a stării de spirit a locuitorilor pe care îi păstoreşte spunând că în oraşul de pe salină cuvântul de ordine este DEZAMĂGIREA, dezamăgire şi tristeţe generată de şomaj, lipsa unui loc de muncă, închiderea spitalului. Drăguţ a spus că joi, 28 aprilie, Primăria Ocna Mureş împreună cu consilierii locali – în afara celor PDL-işti, evident – au declanşat o acţiune judecătorească împotriva Casei de Sănătate Alba care a renunţat unilateral şi ilegal la contractul pe care îl avea cu spitalul din

Ocna Mureş (în condiţiile în care legal doar prin hotărâre de consiliu local putea fi desfiinţată această unitate spitalicească). O veste bună pentru bolnavii disperaţi din Ocna Mureş a fost dată de primarul Drăguţ, care a informat că, din 2 mai, cu sprijinul medicilor de familie, va fi deschis un centru medical de permanenţă. “Ni s-a sugerat înfiinţarea de clinici private. Cu ce să-şi plătească cei 29.500 de oameni din zona Ocna Mureş serviciile medicale private, în condiţiile în care venitul mediu lunar este în oraş, fără să exagerez deloc, 300 de lei?!” a explodat primarul."

Sursa: Ziarul Unirea

Primarul Augustin Dragut nu s-a lasat si pana la urma vine cu cateva vesti  bune pentru oras : se vor redeschide in cel mai scurt timp 2 sectii la spital cu 30 de paturi (chirurgia si interne). Odata cu deschiderea acestora se va reactiva serviciul de garda. In prezent in policlinica isi desfasoara activitatea mai multi doctori specialisti in mai multe cabinete particulare dar in care  se fac consultatii gratuite, aceste cabinete avand contract cu CAS.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *