Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Mircea Aurel Ciugudean, Locul I la cea de-a 52-a ediție a Festivalului Național de Romanțe ”Crizantema de Aur”, secțiunea Creație

Publicat

- 732 vizualizări

Despre Mircea Aurel Ciugudean am mai scris acum ceva vreme, aici.

Domnul Ciugudean, un ilustru cadru universitar și un om care a ajutat de câte ori a avut ocazia orașul Ocna Mureș, s-a stabilit în Timișoara după absolvirea Facultății de Electrotehnică în 1962. A fost profesor, prodecan, a scris numeroase cărți tehnice iar din anul 2000, compune romanțe, o mai veche pasiune a dânsului.

A concurat de mai multe ori la Festivalul Naţional al Romanţei „Crizantema de Aur”- Târgovişte, Secţia Creaţie de Romanţe, unde în 2007 a câştigat Premiul III.

La ediția din acest an, domnul Mircea Aurel Ciugudean a câștigat locul I la secțiunea Creație cu melodia „Pe aceeași ulicioară” !

Festivalul național de romanțe „Crizantema de Aur” este un eveniment muzical ce are loc an de an în Târgoviște. Evenimentul este organizat de către Primăria Municipiului Târgoviște, Consiliul Local al Municipiului Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița și Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, în colaborare cu Centrul Cultural pentru UNESCO ”Cetatea Romanței“ Târgoviște.

Felicitări domnule profesor!

Publicitate
Citește mai departe