Suntem şi pe:

Evenimente

Moda Eco

Publicat

- 667 vizualizări

La Alba Mall, marţi seara pe 22 martie 2011, natura a prins viată în cel mai original mod: prin creaţiile a peste 500 de elevi din Alba,care şi-au croit vestimentaţii eco, din materiale reciclabile.Tinerii cuprinşi în 42 de grupe de la 18 licee din judeţul Alba, printre care şi Liceul Teoretic “Petru Maior” din Ocna Mureş, au defilat pe scena amenajată în incinta centrului commercial.
Plasticul, hârtia, punga şi alte obiecte banale au devenit rochii, datorită tinerilor creatori, iar cea mai inventivă vestimentaţie a fost premiată de organizatori.
Juriul, format din cântăreţul  Ionuţ Fulea, Mirela Strajan, directoarea Teatrului de Păpuşi “Prichindel”, Ioana Bogatan , dar şi cadre didactice au desemnat cu greu cea mai reuşită creaţie vestimentară,iar castigatori la ediţia din acest an a Green Fashion Show a fost echipa formată din elevi de la şcoala Avram Iancu din Câmpeni, 3 R Fans.
Insă, ne putem mândri şi noi cu un bine meritat loc 9, obţinut de o rochie creată de o elevă din echipa Liceului Teoretic “Petru Maior”, Modern Teneagers. Să nu uităm să menţionăm că au participat peste 300 de creaţii vestimentare iar faptul că ne aflam printre primii 9 este cu totul deosebit.
Oaspetele special al acestui eveniment a fost Guess Who care a încins spiritele cu hituri precum “Manifest” si “Locul potrivit”.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *