Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Bate vantul….

Publicat

- 402 vizualizări

Articol Ocna Mures

Potrivit site-ului citinews.ro, Ocna Mures iese „in evidenta” din nou. Ei au realizat un clasament cu primariile din judet care dau dovada de transparenta in toate actiunile pe care le intreprind acestea fiind transpuse pe site-urile proprii ale primariilor. Potrivit citinews.ro s-a constatat in urma unui simplu „surfing” pe internet ca, per ansamblu, site-urile sunt neactualizate , unele de ani buni.

„Astfel, lider incontestabil in topul „opacitatii decizionale” este site-ul Primariei Zlatna, de unde nu poti afla nici macar cum se numeste primarul, decat daca scormonesti adanc si cu rabdare, ce pretentii sa mai ai sa gasesti Hotarari de Consiliu sau declaratii de avere!?

Pe locul doi se afla site-ul orasului Ocna Mures care, dupa ce timp de cateva luni a fost nefunctional, acum straluceste prin lipsa informatiilor puse la dispozitie. Aici in afara de declaratiile de avere ale primarului si viceprimarului, datand din anul 2008, si de anuntul ultimei licitatii publice datand din decembrie 2009, pare ca totul a ramas incremenit. Conform paginii oficiale, orasul Ocna Mures nu are consiliu local, nu are buget, nu are nici macar o prezentare locala. … Lasand la o parte faptul ca potrivit unui ordin recent al ministrului Administratiei si Internelor, primariilor le revine obligatia de a posta pe site-urile proprii informatii privitoare la cheltuielile cu salarizarea personalului de conducere si cu remuneratia alesilor locali, precum si date referitoare la bugetele locale, informatii publice si licitatii publice, asteptam actualizarea acestor site-uri, semn ca edilii oraselor amintite inteleg ca traim intr-o era a comunicatiilor si tehnologiei informationale si inceara sa tina pasul cu tendintele moderne.” scrie citinews.ro .

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *