Suntem şi pe:
Clinica Sante

Ocnamureseni

Portret : Sebastian Presecan

Publicat

- 652 vizualizări

Ieri ziarul Adevarul de Seara Alba Iulia a publicat un amplu articol in sectiunea Portret despre Presecan Sebastian ocnamureseanul nostru care stim din articolele publicate pe site-ul Ocna Mures Online ca este manager de proiecte al diviziei „Mobile” din cadrul companiei IT, iQuest din Cluj si ca s-a implicat in campania „Sa salvam orasul Ocna Mures” realizand o aplicatie pentru telefoanele cu sistemul de operare Android.Prin intermediul acestei aplicatii se  pot vizualiza materiale media despre orasul Ocna Mures :atat

imagini cu orasul inainte si dupa dezastrul din decembrie 2010 cat si stiri in timp real preluate de pe site-ul Ocna Mures. In plus aplicatia ofera posibilitatea de a dona o suma de bani pentru orasul Ocna Mures, bani care ulterior in functie de suma care se va strange, vor fi folositi la remedierea unor probleme existente in oras.

 

Actiunea lui „Prese” l-a adus astfel in paginile ziarului Adevarul de Seara Alba Iulia de unde citam:

„Sebastian Presecan s-a născut şi a crescut în Ocna Mureş. Nu a rămas pasiv la drama prin care trece oraşul după alunecările de teren din decembrie 2010 şi a răspuns la campania „Salvaţi oraşul Ocna Mureş“, lansată pe Facebook. A realizat o aplicaţie mobilă ce poate fi descărcată pe telefoanele cu sistem de operare Android, prin care se pot face donaţii în sprijinul campaniei.

„Cum sunt un ocna-mureşean get-beget, m-am gândit să fac ceva pentru oraşul meu. Am lansat o mică aplicaţie care prezintă imagini vechi şi noi şi ultimele ştiri din Ocna Mureş. Sunt prezentate şi ultimele videoclipuri despre calamitatea din oraş. De asemenea, cei care vor si pot sa îi ajute pe ocna-mureşeni să îşi reconstruiasca oraşul, pot dona sume de bani prin intermediul aplicaţiei“, a spus Sebastian Presecan.

Aplicaţia poate fi descărcată, gratuit, de pe android market. Unul dintre iniţiatorii campaniei este Koloszvari Csaba, fost coleg de liceu cu Sebastian Presecan. „M-a contactat sa îi furnizez materiale media: poze şi video pentru a realiza o aplicaţie pentru telefoanele cu sistem de operare Android. I-am pus la dispoziţie cu placere tot ce mi-a cerut şi astfel a luat naştere aplicaţia prin care se poate urmari în timp real ştirile de pe site-ul ocna-mures.info, imagini cu oraşul de altădată şi de la catastrofa din decembrie 2010“, a afirmat Koloszvari Csaba.”

Mai multe din acest articol pe Adevarul de Seara Alba Iulia

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *