Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

Un nou turneu de handbal in Ocna Mures

Publicat

- 430 vizualizări

Sunt unii oamenii care desi au cunoscut gloria, nu doresc sa faca uz de acest fapt si pornesc din nou la drum, modesti, dar inarmati cu multa rabdare si entuziasm, dornici sa impartaseasca din experienta lor si altora.
Acesta este, sintetizata in cateva cuvinte povestea doamnei Ana Maria Grozav. Fosta mare jucatoare de handbal, avand selectii multiple la echipa nationala si activand la cluburi importante din tara si strainatate, a inceput de anul trecut sa adune in jurul ei cateva zeci de copii, carora cu multa pasiune, incearca sa le

dezvaluie tainele acestui frumos joc, sperand ca nu peste multa vreme cel putin unul dintre cei mici o sa-i calce pe urme.
A infintat o asociatie sportiva care se numeste, foarte sugestiv pentru orasul nostru – SALINAE Ocna Mures.
A organizat si anul trecut un turneu in oras, turneu care s-a bucurat de un real succes si la care a fost invitata colega de echipa nationala Narcisa Lecusanu. Si contrar celor ce se intampla acum in oras, doamna Grozav organizeaza din nou un turneu si din nou Narcisa Lecusanu va fi prezenta, iar celor prezenti la acest turneu le vor fi rezervate foarte multe surprize.
Va asteptam sambata , 12 FEBRUARIE 2011, incepand cu ora 10.00, in Sala Sporturilor din centru orasului la:
TURNEUL DE HANDBAL MIXT” CUPA LUNII FEBRUARIE”
Participa echipele de copii:
CLUB TRANSILVANIA TARGU MURES
– CLUB OLIMPIC TARGU MURES
– CLUBUL SPORTIV SCOLAR VIITORUL CLUJ
– AOCIATIA SPORTIVA SALINAE OCNA MURES

Credem ca eforturile Doamnei Ana Maria Grozav si a copiilor care vor evolua in acest turneu, merita rasplatite cu o prezenta in numar cat mai mare la sala
VENITI DIN NOU SA-I INCURAJAM PE MICII VIITORI MARI HANDBALISTI!

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *