Suntem şi pe:

Sport

“U” Jolidon va “juca” la Razboieni si Ocna Mures

Publicat

- 375 vizualizări

Vicecampioana Romaniei, echipa de handbal feminin “U” Jolidon va juca si se va juca cu o parte din cei mai impatimiti suporteri. “Disputa” va avea loc la Razboieni si la Ocna Mures, pe “terenul” suporterilor nostri inimosi care le incurajeaza pe fetele pregatite de Gheorghe Covaciu la fiecare meci de pe teren propriu.

“Prin aceasta vizita dorim sa le aducem o mica multumire celor cei mai infocati suporteri ai nostri. Acest grup de copii de la Razboieni – Ocna Mures merita multe aprecieri pentru ceea ce fac, iar faptul ca echipa noastra sa le faca o mica vizita, sa se joace, antreneze cu ei, e un mic semn de recunostinta. Sunt sigur ca ambele parti, atat fetele cat si acesti minunati copii se vor bucura de acest moment. Binenteles ca le vom pregati la copii cateva mici surprize”, a declarat Cosmin Salajan, directorul sportiv a vicecampioanelor.

Actiunea handbalistelor de la “U” Jolidon va avea loc vineri, incepand cu orele 14.30

Ramona Culciar

Sursa: http://www.uhandbal.ro

Foto:prosport.ro


Update: la ora 14:30 are loc primirea fetelor din echipa de handbal “U” Jolidon la Razboieni iar la ora 16:00 va avea loc meciul in Sala de Sport a orasului Ocna Mures.

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design