Suntem şi pe:

Articolele zilei

Spitalul orasenesc Ocna Mures propus pentru reprofilare in camin de batrani

Publicat

- 387 vizualizări

Spitalul din Ocna mures

In urma unor stiri aparute in mass-media care anuntau desfiintarea Spitalului Orasenesc Ocna Mures am contactat administratia spitalului si m-am informat si de pe site-ul Ministerului Sanatatii iar lucrurile stau asa: pe site-ul www.ms.ro spitalul orasenesc se afla intra-adevar  primul pe lista  Spitalelor propuse pentru reprofilare- camin de batrani.

Contactati cei din administratia spitalului orasenesc Ocna Mures ne-au declarat ca inca nu se pune problema de desfiintare deoarece nu au primit nici o decizie, instiintare in aceasta privinta si pe site-ul institutiei publice este doar o propunere .In cazul in care spitalul se va reprofila, din el va ramane doar Unitatea de primiri urgente pentru celelalte cazuri ocnamuresenii fiind nevoiti sa apeleze la serviciile celor mai apropiate unitati spitalicesti cum ar fi Spitalul Orasenesc Aiud sau Spitalul Judetean Alba.

La cate a indurat orasul Ocna Mures desfiintarea spitalului este „cireasa de pe tort”, in cazul in care propunerea devine decizie din partea Ministerului Sanatatii. Dar pana cand lucrurile nu sunt clare exista o speranta, totusi.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *