Suntem şi pe:

Articolele zilei

Psihoza crapaturilor

Publicat

- 369 vizualizări

Televiziunea la Ocna Mures pe strada Closca

Disperati ca nu se solutioneaza cererea de a se face macar din strada Closca o strada cu sens unic cativa oameni care in prealabil au fost la Primarie in audienta au chemat pana la urma televiziunile.”Psihoza” creata de acesti locatari cum spuneau autoritatile locale nu prea se potriveste cu realitatea. Nu este o psihoza este o realitate! Oricum am lua-o autoritatile nu au dreptate. Daca luam si varianta lor „crapaturile exista inainte de a se  fi deviat traficul pe acolo ” atunci de ce s-a deviat cunoscand situatia acelor imobile?! In fotografiile de mai jos se pot observa urmatoarele situatii:

  • Strada Horea – aflata la aproximativ 3-50 m de gropi e inchisa sau deschisa? oricum se circula pe acolo desi indicatorul STOP e pus.
  • Strada Closca- aflata la aproximativ 100 m de gropi nici un indicator de restrictie la intrare.
  • Strada Crisan – aflata la 150 m de gropi are indicator de limitare tonaj maxim 1,5 Tone….
  • Strada Memorandumului- aflata la aproximativ 250 m de gropi are indicator de Limita de viteza…

Inca din vara anului trecut in urma devastatoarei inundatii localnicii de pe strada Closca si nu numai au observat ca solul nu mai este atat de ferm ca inainte si in peretii caselor au inceput sa apara crapaturi. Inca de atunci oamenii au cerut transformarea strazilor Closca si Crisan in strazi cu sens unic. Au trecut luni de zile si nimic.Devierea traficului pe strada Closca in urma evenimentelor din decembrie a facut ca acest fenomen sa ia amploare. Agitatia produsa de prezenta televiziunilor acolo poate au sa grabeasca lucrurile.Sa speram ca in cateva zile sa apara mult asteptatele indicatoare.

 

Citește mai departe
Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile