Suntem şi pe:
Clinica Sante

Am primit la redactie

Actiunea Garajul

Publicat

- 980 vizualizări

Am primit la redactie:

„De cateva zile un grup de baieti destepti incearca sa-si amplaseze garajele surpate sau amenintate cu surparea din cauza lacului format odata cu naufragiul Plusului. Si unde credeti ca au gasit de cuviinta sa migreze…? Toata lumea de buna credinta ar spune ca in parcarea creata in spatele blocurilor de la strada principala; ei v-ati inselat amarnic daca cumva credeati valida aceasta varianta. Baietii destepti incearca sa patrunda intre blocurile 38 si 43 exact pe terenul de sport care cu toate ca arata jalnic este unul din putinele puncte de atractie ale copiilor care vor sa faca sport, in special fotbal.

Domnule primar, sper ca nu o sa lasati sa se intample aceasta odioasa manevra, mizez pe Dumneavoastra in demersul de a stopa aceasta gasca in punerea in aplicare a planului. Sunteti un om de sport si sunt convins ca nu numai ca o sa interziceti aceasta manevra dar o sa le dati o palma morala si o sa reamenajati terenul de sport; multumirile o sa le primiti, sunt convins, prin prezenta zilnica a celor mici pe terenul de sport.

In speranta ca terenul de sport o sa ramana pentru multi anii de acum inainte “terenul de sport de sub padure” si nu spatiu de parcare pt 8-10 masini

Dati o strigare intre cei care va sustin inca si o sa vedeti ca multi o sa va ajute in reamenajarea acelui spatiu

Va multumeste anticipat

Gica Hagi”

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *