Suntem şi pe:

Articolele zilei

Groapa de la Plus, zona fierbinte a orasului Ocna Mures

Publicat

- 737 vizualizări

pescuind la groapa Plus Ocna Mures

Situatia a degenerat astazi in orasul Ocna Mures in zona gropii acum atat de vestite. Romii au incropit in ziua in care in oras e piata saptamanala o alta piata chiar pe terenul Salinei Ocna Mures langa zona unde a fost odata magazinul Plus.

Se vand produse pescuite din groapa plina cu apa, resturi din ce a fost magazinul Plus si marfa care se afla in magazin in ziua prabusirii. Nu se pune problema de furt deoarece totul este abandonat, nu revendica nimeni. Dar romii sunt acum stapani pe acea zona. Primaria a trimis cativa agenti de la o firma de paza sa incercuiasca cladirile din vecinatatea gropii pentru a nu se fura nimic. Contactat telefonic domnul primar Dragut ne-a declarat “Stiu de situatie inca de ieri pe drum dinspre Bucuresti am tot fost sunat si am luat cateva masuri dar acum la ora 12.00 am convocat de urgenta la o sedinta reprezentanti ai magazinului Plus care ar fi trebuit sa asigure paza zonei dar si conducerea Salinei care de cateva zile ar fi trebuit sa delimiteze zona din imediata vecinatate a gropii, zona apartinand fabricii Salina Ocna Mures”

Intre timp in special romii continua sa adune resturile din groapa in timp ce altii incearca sa le vanda chiar de pe marginea gropii. Mai mult si-au chemat se pare rudele avem informatii ca multi romi vin cu trenul in orasul Ocna Mures si se intreapta spre “groapa cu bunatati”.Cei cativa agenti de paza nu pot face fata situatiei. In ajutorul autoritatilor locale nu se implica nimeni in schimb orasul, zona e plina iarasi de reporteri, ziaristi. Vom aparea pe toate posturile de televiziune, ziare, site-uri. E pacat ca iar se intampla : suntem iar subiect de stiri peste tot cu un subiect “ciudat” sa zic asa. Dar Ocna Mures este un oras totusi cu mii de suflete care au o viata normala atunci nimeni nu vine sa filmeze sa ajute prin mass-media orasul asa de napastuit. Sa se faca reportaje sa se arate ca orasul are si ceva normal de oferit: forta de munca si spatii , terenuri pentru investitori. Domnul primar a declarat de cate ori a avut ocazia ca orasul ofera facilitati extraordinare investitorilor dar nu auzim sau ne facem ca nu auzim. In schimb suntem mereu pe prima pagina a ziarelor cu orasul nostru cand e vorba de altceva, de stiri “bomba”. Va multumim mass-media pentru ca mii de oameni inca flamnzesc si nu din vina lor.

 

 

 

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design