Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Minusul plutitor, episodul doi: Liber la bunatatile din groapa

Publicat

- 394 vizualizări

De cateva zile la groapa unde s-a „inecat” Plusul din Ocna Mures e liber la pescuit bunatati. Politia si-a retras efectivele asa ca „pescarii” sunt invitati sa pescuiasca de toate din magazinul „Minusul plutitor”.Daca acum cateva zile scriam ca doar romii aveau curajul sa faca asta acum oricine are curajul o poate face.

Si cu politie si fara tot venim” ne-a declarat un barbat care plutea cu un bat in mana pe o bucata mare din ce a fost odata acoperisul magazinului.”Am scos si pentru ……. si tot ei ne-au anuntat pe ce parte sa o luam cand au chemat mascatii sa nu ne intalnim cu ei” sunt cuvintele unui alt cetatean care scotea marfa de la groapa de la Plus. Oamenii isi risca viata pentru un ban sau ceva ce se mai poate recupera din ce a fost odata marfa din magazin.

De aceasta data autoritatile din Ocna Mures nu sunt raspunzatoare. Primaria a cerut aprobare de la conducerea retelei Plus de a curata groapa dar inca nu au primit un raspuns. Pana atunci situatia e incerta, si sa speram ca nu se intampla vreo nenorocire.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *