Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Fostii angajati ai GHCL-UPSOM inca asteapta cele doua salarii compensatorii restante

Publicat

- 437 vizualizări

Coada bancomat Ocna Mures

Pentru ca ieri, luni 27 decembrie 2010, era ultima zi in care trebuiau sa intre banii promisi de catre conducerea indiana iar acestia nu au ajuns in conturile BCR nici astazi, in aceasta dimineata 20 de oameni sau adunat si au plecat sa afle adevarul de la directorul general GHCL-UPSOM Ioan Bogdan.

Reamintim ca zilele trecute publicam un articol prin care chiar un fost angajat al GHCL-UPSOM declarase ca auzise cu urechile lui pe Directorul Executiv Finante al GHCL LTD. Chopra spunand prin telefon ca in 2 zile oamenii isi vor primii banii daca BCR ii sustine cu o scrisoare. BCR si-a tinut promisiunea aceea de a transmite conducerii indiene o scrisoare de sustinere a fabricii dar se pare ca ei totusi nu au virat inca banii.

Ieri dupa-amiaza statea lumea la bancomat doar asa a promis ca pana cel tarziu luni ne intra banii. Eram ca niste milogi” ne-a declarat telefonic un fost angajat al fabricii. Situatia tensionata se mentine inca in continuare. Mai mult cei care indeplineau conditiile de pensionare la momentul disponibilizarii aveau si ei dreptul la trei salarii compensatorii care nici acum nu le-au primit. Acestia din urma s-au mobilizat si au dat in judecata conducerea indiana. Revenim cu amanunte.

Update ora 13:00 conducerea romana a GHCL-UPSOM a declarat ca a trimis o scrisoare la conducerea indiana pentru ca situatia e grava, la -10 grade multora li s-a sistat gazul pentru neplata facturilor, sa trimita bani sau sa vina aici un reprezentant pentru a rezolva situatia tensionata.

Imaginea e cu titlu generic. Corespondent Adi Martin.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *