Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Noi amanunte despre situatia disperata a celor peste 800 de disponibilizati ai GHCL-UPSOM

Publicat

- 434 vizualizări

UPSOM Ocna Mures

In aceasta dimineata 15 fosti angajati ai GHCL-UPSOM s-au intalnit din nou cu directorul general Ioan Bogdan.Va reamintim ca 800 de fosti angajati  ai Uzinei de Produse Sodice Ocna Mures inca nu au primit salariile compensatorii 2 si 3.In disperare de cauza mai ales ca se apropie Sarbatorile de Iarna oamenii au apelat iar la ajutorul directorului general. Acesta a purtat o discutie telefonica cu administratorul indian a societatii, Taj Malhotra prin speaker ca sa poata auzi toti cei de fata tot ceea ce se discuta.

Administratorul indian a declarat ca daca BCR trimite o scrisoare catre ei prin care se arata disponibilitatea de a ii sustine in planul lor de investitii iar ROMGAZ sa amane procedura de insolventa au sa trimita banii pana de sarbatori. Taj Malhotra a promis ca va face tot ceea ce ii sta in putinta ca pana de sarbatori oamenii sa primeasca macar unul din cele doua salarii compensatorii.

Contactat telefonic de catre domnul director Ioan Bogdan, vicepresedintele BCR de la Bucuresti a declarat ca ei sunt dispusi sa trimita o astfel de scrisoare conducerii indiene in momentul in care, firma de audit care in aceasta perioada face un studiu la GHCL-UPSOM pentru a vedea daca este sau nu rentabila o investitie puternica pentru a relansa intreprinderea, va da un raspuns favorabil.BCR va inainta conducerii indiene o scrisoare prin care vor credita viitoarele actiuni ale companiei indiene. Asadar oamenilor nu le ramane decat sa astepte…

 

Angela Maria

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *