Suntem şi pe:

Articolele zilei

Scrisoare catre BCR Bucuresti o ultima speranta pentru fostii angajati GHCL UPSOM

Publicat

- 402 vizualizări

UPSOM Ocna MuresCativa fosti angajati ai GHCL UPSOM s-au intalnit in aceasta dimineata cu domnul director Bogdan pentru a discuta despre celelalte salarii compensatorii care trebuie sa le primeasca conform Contractului Colectiv de Munca.

 

Azi am fost la uzina si ne-am intalnit cu domnul Bogdan, am discutat cu el despre salarii, si ne spunea ca face tot posibilul pt a rezolva pana la sarbatori dar nu poate promite. Va merge maine la BCR sa incerce sa scoata ipoteca pe fier vechi si o sa vorbeasca si cu indienii sa dea si al doilea salariu. Am trimis si noi o scrisoare la BCR Cuj si BCR Bucuresti (pe care o puteti citit mai jos n.a) Despre insolventa a spus domnul director ca este adevarat .Gazul deci si Interagro au cerut insolventa. S-ar putea sa o ceara si Apele Romane .Din ce a spus el este aproape imposibil sa nu fim declarati insolventi.A ramas sa mergem vineri la el sa discutam din nou” , ne-a declarat M.A. fost angajat.

Iata si scrisoarea adresata BCR-ului:

Domnule director
Va scriu in numele fostilor angajati ai SC GHCL UPSOM SA Ocna Mures. Sarbatorile de iarna se apropie cu repeziciune si situatia noastra este foarte trista si precara, pur si simplu marea majoritate nu au ce pune pe masa zilnica ce sa mai vorbim de masa de sarbatori.
Va scriem aceasta scrisoare cu speranta ca dumneavoastra ne puteti ajuta .SC GHCL UPSOM SA are obligatia de a ne acorda 3 salarii compensatorii dupa ce am fost disponibilizati.
Din acestea a fost acordat un singur salariu de catre firma indiana, restul de 2 salarii ramanand in sarcina conducerii actuale a societatii.
Societatea insa nu dispune de fondurile necesare acordarii celor doua salarii decat reusind sa valorifice o parte din activele scoase din uz (fier vechi). Aici intervine o alta problema. Majoritatea activelor scoase din uz sunt garantate catre BCR deci fara acordul dumneavoastra nu exista posibilitatea taierii si valorificarii lor.
Va rugam din suflet sa ne ajutati aproband ridicarea garantiei pe acele active pentru a putea sa ne luam macar inca un salariu compensatoriu de sarbatori .Timpul este foarte scurt si se scurge  in defavoarea noastra, va rugam sa incercati  solutionarea  problemei in cel mai scurt timp.Cred ca avem si noi  dreptul la sarbatori fericite intr-un oras   atat de trist, unde de multa vreme lumea a incetat sa mai zambeasca apasati de nevoile si problemele sociale din acest oras.
Cu speranta ca problema expusa de noi mai sus va fi solutionata favorabil va multumim si va dorim SARBATORI   FERICITE si LA MULTI ANI ! ! !

 

Adi Martin

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design