Suntem şi pe:
Clinica Sante

Ocnamureseni

Bravo Prese!

Publicat

- 430 vizualizări

Trip Journal este aplicaţia care le permite utilizatorilor de smartphone să înregistreze şi să le arate prietenilor fiecare pas pe care l-au făcut în vacanţă, a fost dezvoltată de o echipă de 40 de oameni din Cluj.

Sebastian Presecan (al doilea din stanga), managerul proiectului Trip Journal, şi echipa lui au început să lucreze la aplicaţie la în februarie-martie anul trecut. Au vrut de la ea să poată înregistra întregul traseu al călătoriilor, să asocieze poze şi videoclipuri cu locuri, să-i permită drumeţului să posteze comentarii sub fotografii.

Au luat cu ea în 2009 medalia de aur oferită de Google la categoria „Aplicaţii pentru turism” şi un premiu de 100.000 de dolari. Anul acesta au îmbunătăţit-o, astfel încât cei aflaţi în vacanţă să poată să-şi posteze pe Facebook sau pe blogul personal întreaga călătorie, cu traseu, videoclipuri, fotografii şi comentarii cu tot. Au fost premiaţi din nou, săptămâna trecută, în Texas, unde au primit trofeul „Cea mai bună aplicaţie din lume”, la o conferinţă mondială a dezvoltatorilor de aplicaţii pentru iPhone. Din toate softurile înscrise în concurs, juriul le-a selectat pe cele mai interesante cinci, acestea fiind departajate de votul fanilor.

 

Dupa ce 12 ani a lucrat ca programator in Cluj Napoca, Sebastrian Presecan alintat „Sebi” sau „Prese” tatal a doi copii conduce in prezent un proiect international si ne face sa fim mandri ca e un ocnamuresean de-al nostru. Bravo si la mai mare!

Sursa: www.gandul.info

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *