Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

„Joaca handbal” la Ocna Mures

Publicat

- 479 vizualizări

Am intrat recent in posesia a trei imagini si ceva filmari de la evenimentul sportiv care a avut loc la Sala de Sport al orasului Ocna Mures sambata trecuta, eveniment cu si pentru copii intitulat „Joaca handbal”. „Competiţia a fost organizată din initiaţiva unei foste glorii a handbalului feminin românesc, profesoara Ana Maria Grozav. Şi-au dat întâlnire la acest

turneu circa 150 de copii, băieţi şi fete, veniţi alături de antrenori şi părinţi din centre de tradiţie ale handbalului românesc, echipele participante fiind CS Transilvania Tg Mureş, CS Viitorul Cluj Napoca, Şcoala Generală “Ioan Vlăduţiu” Luduş şi AS “Salinae” Ocna Mureş. Evenimentul a fost onorat de prezenţa preşedintelui şi vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Alba, domnii Ion Dumitrel şi Sorin Bumb, a primarului oraşului Ocna Mureş, profesor Augustin Drăguţ şi a doamnei profesoare Elena Cărunta, director educativ la Şcoala cu cls. I-VIII “Lucian Blaga” Ocna Mureş.
La această sărbătoare, la invitaţia d-nei profesoare Marinela Damian a participat şi fosta mare jucătoare, componentă a echipei naţionale, Narcisa Lecuşanu, actualmente director FRH. Dânsa a înmânat diplome şi a oferit cadouri din partea FRH pentru cei mai buni handbalişti, şi chiar a arbitrat câteva meciuri. Prin numărul mare de competitori, prin atenţia acordată de oficialităţile judeţene şi locale şi mai ales prin prezenţa în mijlocul copiilor a unei mari personalităţi sportive, exemplu de dăruire şi modestie, prima ediţie a Cupei “Salinae” a fost o frumoasă propagandă făcută handbalului, un sport care merită să fie practicat de cât mai mulţi copii.” (www.ziarulunirea.ro)

 

 

 

Foto & video: Fecior Emil

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *