Suntem şi pe:
Clinica Sante

Coltu' lu' Bebitzu

Bila alba si bila neagra

Publicat

- 1.727 vizualizări

Din ciclul No comment continuam seria Dosarelor X legate de situatii, actiuni ciudate, penibile, aiurea…  in Ocna Mures si in imprejurimi.

Cine nu stie digul de pe Banta de langa targul de porci cum zicem noi de prin partea locului? Este construit undeva in padure in dreapta drumului ce duce la Silivas, la capatul vaii care aduna apa ce vine pe de-o parte de pe dealul unde a fost pe vremuri aerisirea de la fosta mina (cladirea alba care se vedea mai ales de pe strada Closca) si de pe dealul cu poligonul de trageri.Si nu numai , valea se intinde in sus , stiu mai ales cei care merg la cules de macese pe acolo. Ei bine in timp pe langa acel dig au crescut niste salcii care au dus in timp la „colmatarea” digului cu busteni si alte resturi din padurile de pe banta. Cand a avut loc acea ploaie torentiala puternica in iunie anul curent, in cateva minute in spatele digului s-a format un veritabil lac de acumulare care s-a revarsat provocand acea viitura puternica peste oras.

Ei bine daca nu stiati Primaria Ocna Mures, pentru a mai evita astfel de situatii a curatat locul in jurul digului. Si s-au taiat si din acele salcii rebele. O bila alba pentru primaria noastra. Dar a venit Ocolul Silvic Alba si ne-a amendat primaria penru acele salcii…. Bila neagra pentru Ocolul Silvic. So, no commment.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *