Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Ajutoare umanitare pentru scoala si Gradinita Uioara de Jos

Publicat

- 413 vizualizări

În cadrul proiectului „Dispus sa ajut pe cei în nevoie” derulat de Asociaţia „Pro-Copilaria” în parteneriat cu Primaria Ocna Mureş, s-a stabilit întrajutorarea preşcolarilor şi a şcolarilor din localitatea Uioara de Jos, copii care fac parte din familii defavorizate social, fie afectate de inundaţii, fie de saracie. Proiectul lansat în vara acestui an s-a concretizat prin ajutorul dat de dascali, elevi şi parinţi ai acestora, vechi prieteni ai asociaţiei.Astfel, Clubul Rotary Sebeş, GISAS Sebeş, Grupul Şcolar Industrial şi Şcoala „Silviu Carpinişianu” Sebeş şi Asociaţia „Civitas Solis” Alba Iulia au adus un transport de lucruri foarte utile micuţilor: alimente, îmbracminte, carţi, jucrii,rechizite. De asemenea, un membru al clubului rotaryan a donat mobilier şi o suma de bani unei familii a carei casa a devenit nelocuibila în urma inundaţiilor.
La campanie au mai participat cu donaţii de carţi, rechizite, îmbracminte, încalţaminte, jucarii, alimente şi dulciuri Asociaţia „Pro-Elevi” Piteşti, Şcoala „G. Enescu” Navodari, Şcoala Vadu Izei (Maramureş), Şcoala „Vasile Goldiş” Alba Iulia, Şcoala „Ioan Vladuţiu” Luduş, Şcoala Bertea (Prahova).
De asemenea, o clasa de la Liceul de Muzica şi Arte Plastice Alba Iulia a fost prezenta la Şcoala Uioara de Jos, elevii oferind direct colegilor lor darurile pregatite, iar elevii clasei a III-a A de la Şcoala „Lucian Blaga” Ocna Mureş au ajutat un coleg a carui casa a fost distrus în vara de inundaţii, asigurându-i tot ce era necesar pentru a începe noul an şcolar.

 

 

Sursa; Ziarul Unirea

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *