Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Primii 100 de angajaţi de la UPSOM şi-au primit ieri certificatele de şomaj

Publicat

- 377 vizualizări

UPSOM Ocna MuresO parte dintre angajaţii UPSOM Ocna Mureş care au protestat la începutul săptămânii în faţa combinatului au intrat ieri în posesia certificatelor de şomaj. Circa 200 de angajaţi au reclamat luni că nu şi-au primit o parte din banii aferenţi salariilor compensatorii dar şi faptul că, deşi li s-a spus că au intrat în şomaj din luna august, ei nu intrat nici până acum în posesia certificatelor de şomaj.

Potrivit primarului din Ocna Mureş, Augustin Drăguţ, problema certificatelor a fost parţial rezolvată ieri când reprezentanţii AJOFM împreună cu angajaţi ai Primăriei au înmânat primele 100 de acte.

„Restul de circa 220 de certificate vor fi înmânate marţea viitoare”, a spus Drăguţ, potrivit căruia s-a ajuns în această situaţie din cauză că reprezentanţii combinatului au depus actele la AJOFM de-abia în 27 septembrie. Angajaţii UPSOM sunt nemulţumiţi şi de faptul că, aşa cum susţin ei, nu primit nici o tranşă din salariile compensatorii promise de conducerea UPSOM. Maine se vor aduna din nou pentru proteste.

 

 

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *