Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Protest la combinatul UPSOM Ocna Mureş. Disponibilizaţii vor salariile compensatorii

Publicat

- 351 vizualizări

UPSOM Ocna Mures200 de angajaţi de la combinatul de produse clorosodice UPSOM Ocna Mureş au protestat azi pentru că nu şi-au primit salariile compensatorii şi nici certificatele de şomaj.

„În urma discuţiilor avute cu reprezentantul AJOFM Alba, s-a  decis ca mâine să se elibereze primele o sută de certificate, iar celelalte, săptămâna viitoare“, a spus primarul Augustin Drăguţ. Acesta a precizat că oamenii au reclamat o serie de nereguli. „Angajaţii spun că se taie fierul vechi şi se dă spre vânzare. În urma discuţiilor avute cu administratorul indian al societăţii, Taj Malhotra, acesta ne-a atras atenţia că este o firmă privată. Nu putem decât să tragem un semnal de alarmă către organele abilitate pentru a verifica gestiunea şi situaţia economică a firmei“, a spus primarul din Ocna Mureş.

În perioada 1-15 septembrie angajaţii UPSOM au trecut în şomaj.

Combinatul Upsom s-a închis în luna februarie deoarece a acumulat datorii de 11 milioane de euro faţă de Romgaz şi a fost nevoit să-şi sisteze activitatea pentru că i-a fost sistată alimetarea cu gaz metan.

 

sursa: adevarul.ro

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *