Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Locul II pentru Crucea Roşie Alba la concursul „Sanitarii pricepuţi”

Publicat

- 1.019 vizualizări

Sanitarii priceputi Ocna Mures

La sfârşitul lunii iulie, Crucea Roşie Română, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Administraţiei şi Internelor, a organizat etapa naţională a concursului pentru sănătate şi prim ajutor „Sanitarii pricepuţi”. La competiţia desfăşurată în acest an în tabăra Poiana Pinului din judeţul Buzău au participat un număr de 215 elevi din clasele IX – XII, membri ai 43 de echipaje câştigătoare ale fazei judeţene organizată de filialele Crucii Roşii.

Judeţul nostru a fost reprezentat, prin Filiala de Cruce Roşie Alba, de un echipaj alcătuit din elevi ai Liceului Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureş. Aceştia au reuşit să urce pe podium, obţinând în urma probelor un meritat loc II. Performanţa merită felicitată şi asta pentru că în ultimii 15 ani echipa judeţului nostru nu a reuşit să se claseze printre primele trei câştigătoare. Echipajul a luptat pentru acest loc intr-o proba de baraj cu cei din Arad, in cele din urma reusid sa urce pe locul 2, infruntand echipa din Arad.

Rezultatul extraordinar obţinut denotă o muncă asiduă şi o pregătire la nivel înalt, precum şi o competiţie reală la nivelul judeţului nostru. Filiala noastră aduce mulţumiri deosebite echipajului care a reprezentat judeţul Alba, profesorului coordonator Mihaela Hosu şi cadrelor medicale dr. Margareta Onac şi asistent medical Elisabeta Porca, urând mult succes în continuare echipajelor care se vor afirma în anul viitor. Mulţumim de asemenea partenerilor de la Consiliul Judeţean Alba pentru sprijinul acordat în derularea acestei competiţii şi premierea echipajelor la nivel judeţean„, a declarat directorul Crucii Roşii Alba, Adrian Duşa.

Membrii echipei noastre au fost răsplătiţi de organizatori cu premii constând în produse electronice: ebook-uri, telefoane mobile, aparate foto, MP4 playere.

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *