Suntem şi pe:
Clinica Sante

Evenimente

LANSARE PROIECT: O SPERANŢĂ PENTRU UN VIITOR MAI BUN

Publicat

- 399 vizualizări

Asociaţia Raza Speranţei din Ardeal anunţã lansarea proiectului

“O speranţã pentru un viitor mai bun”, finanţat de Fundaţia Soros România, din Fondul de urgenţã, în valoare de 13716 USD.

Parteneri sunt: Consiliul local al oraşului Ocna Mures, judeţ Alba; Parohia localitãţii Unirea II, judeţ Alba; Grup Şcolar de Chimie Industrialã din Ocna Mureş, judeţ Alba; Clubul Copiilor Alba-Iulia, Filiala Aiud, judeţ Alba.

Proiectul se deruleazã în perioada 1 august 2010 -31 decembrie 2010.

Scopul proiectului este motivarea financiarã, materialã şi moralã a unui numãr de 20 elevi cu rezultate şcolare bune şi foarte bune de la Grupul Şcolar de Chimie Industrialã din Ocna Mures, din clasele IX-XI şi care au o situaţie socio-economicã precarã.

Obiectivele proiectului:

· acordarea unui sprijin material – rechizite și materiale necesare studiului: culegeri, cărți, echipamente sportive, pachet alimentar de bază /lunar -3 luni;

· acordarea unor burse în cuantum de 200 Ron/ lunar, timp de 3 luni pentru un număr de 7 elevi cu rezultate școlare bune, dar având situații socio-economice și familiale dificile;

· organizarea unei tabere sociale, în care să deprindă arta meșteșugului picturii pe sticlă, lemn și realizarea manuală de țesături, împletituri din materiale reciclabile, specifice tradiției zonei.

Asociaţia non-guvernamentalã “ Raza Speranţei din Ardeal” este un O.N.G. tânãr, înfiinţat în data de 06.08.2007, având trei membri fondatori: asistent social Spînu Ana-Maria; prof. Udrea Maria-Elena; col. r. Hanu Viorel. Este membrã fondatoare a Federaţiei Volum şi are experienţã în voluntariatul şcolar.

Pentru mai multe informaţii despre programul de finanţare Fondul de urgenţã, accesaţi: www.soros.ro

Ana-Maria Spînu

Manager de proiect

0758 546352

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *