Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Oraşul Ocna Mureş şi alte 9 comune şi sate ar putea rămâne fără apă potabilă pe 6 martie

Publicat

- 4.442 vizualizări

SC APA CTTA SA ALBA anunță că în data de 6 martie, începând cu ora 7.00, se vor efectua lucrări de spălare a tronsonului Teiuș-Girbova (Ţifra), din aducțiunea cu apă potabilă Dn 600 mm SP Galda-Aiud-Ocna Mureş, iar durata acestor lucrări se estimează la 14 h.

Consumatorii, posibil afectați de întreruperea furnizării apei potabile, vor fi cei din următoarele localități: Stremț, Gârbova de Jos, Beldiu, com. Radești, com. Lopadea Nouă, com. Hopârta, com. Fărău, com. Miraslău, com. Unirea si orașul Ocna Mureș.

Pe parcursul spălării pot apărea local depașiri ale parametrului turbiditate , situaţie în care vom fi nevoiți să procedăm la purjarea apei ( spălări locale), până la încadrarea în parametrii de calitate.

De asemenea, este posibil ca după finalizarea lucrărilor, precum și în zilele imediat următoare, pe tronsonul Teiuş-Ocna Mureş parametrii de turbiditate şi debit să sufere modificări, situaţie în care sfătuim clienţii să folosească apa doar în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 . 834.501, în vederea intervenției

Publicitate

Vă mulţumim pentru întelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”

Conducerea SC APA CTTA SA Alba

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *