Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Raliul pe strazile Closca si Crisan

Publicat

- 985 vizualizări

Strada Closca Ocna Mures

Oameni buni de ceva timp avem in oras doua strazi puse la punct asa cum ar trebui sa arate de fapt toate strazile dintr-un oras civilizat.Aceste strazi sunt Closca si Crisan, Closca deocamdata fiind 100% pusa la punct.DAR aceste strazi cu asfaltul neted ca in palma, sa zicem, imbie la ceva foarte periculos.La viteza! Pai e normal sa se circule pe o strada din oras cu 80 chiar 90km/ora.Cei care practica acest sport sunt in mare masura taximetristii. Si consecintele? Nu au intarziat sa apara probabil stiti despre accidentul avut pe una din aceste strazi de catre un taximetrist care circuland cu viteza foarte mare a izbit o masina parcata.
Dragi soferi ganditi-va daca va sare un copil in fata dintr-o curte, daca va taie calea un biciclist care traverseaza una din strazile Closca sau Crisan venind de pe strada B.P.Hasdeu?
Stiu ca acum cam toata lumea are o masina buna dar asta nu inseamna ca trebuie sa goniti mai ales pe o strada din oras.Daca vreti sa faceti un concurs sau sa va testati ce va poate masina sunt piste amenajate special pentru asta.
Lasati-o mai moale! Viata are prioritate!

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *