Suntem şi pe:

Articolele zilei

La Ocna Mureş, sportul înseamnă performanţă de la mic la mare

Publicat

- 400 vizualizări

 

Sportul este la el acasă în Ocna Mureş. Indiferent că vorbim de volei sau fotbal, în ultimul timp citim peste tot în presă despre rezultatele deosebite obţinute de tinerii sportivi ocnamureşeni. Aici, la Ocna Mureş, sportul înseamnă sute de copii care lasă deoparte pentru câteva ore pe săptămână tableta sau televizorul şi fac mişcare şi … performanţă îndrumaţi de antrenori cu suflet mare. La Ocna Mureş sportul înseamnă multă muncă şi devotament dar rezultatele nu întârzie să apară.

 

După ce seniorii de la Soda Ocna Mureş au terminat anul acesta campionatul pe locul doi în judeţ, cei mici, de la o fragedă vârstă le calcă pe urme.

 

Astăzi la Cluj Napoca, echipa juniorilor 2009-2010, antrenaţi de "Cami" Herţeg Sorin şi ajutat la acest turneu de Alin Cociş, au participat în Sala Polivalentă  la turneul organizat de Clubul Sportiv Pro Junior Cluj Napoca.
Echipa noastră a fost repartizată în grupa B, alături de echipele: Barsa Cluj, Best Junior 2 şi Academia Napoca.

Meciurile disputate în grupă:

– Academia Napoca – SODA Ocna Mureş 2-2;

– Barsa Cluj – SODA Ocna Mures 3-0;

– SODA Ocna Mureş – Best Junior 2: 6-1;

 

Clasaţi pe locul doi în grupă,  micuţii ocnamureşeni au jucat pentru locul 3 cu cei de la Best Juniori 1, scor final 3-0 pentru Ocna Mureş!

 

De remarcat este faptul că cei mici din Clubul Sportiv Ocna Mureş s-au aflat astăzi pentru prima dată într-un turneu oficial, pe un teren nou ca dimensiuni şi au înfruntat echipe clujene bine pregătite. Din 8 echipe prezente, Ocna Mureş s-a clasat în final pe locul 3 după 4 meciuri care au ţinut cu sufletul la gură pe cei prezenţi: părinţi şi antrenori. 

 

Felicitări "picilor" dar şi antrenorilor. Dar trebuie să amintim că performanţă se face şi mai departe fie că vorbim de Juniori E, Juniori D, Juniori C, Juniori B1,Juniori A1 şi echipa de fete la fotbal sau echipele de volei fete şi băieţi din Ocna Mureş. Toate acestea nu ar fi posibile dacă în spate nu ar exista oameni ca: Sorin Corpodean, Ovidiu Maier, Marin Divricean, Alin Cociş, Pereat Ionuţ, Comşa Dorin, Titi Bugnar, Sebastian Sanislav, Bobby Huszar, Pereat Ionuţ, Hîrceagă Enea, Marius Maxim, Horea Herţeg, Sorin şi Monica Turcu în fotbalul ocnamureşan, Augustin Drăguţ, Stelian Grozav şi Lucian Victoratos antrenori de volei, Silviu Vinţeler primarul oraşului şi Paul Podariu viceprimar,susţinători ai sportului ocnamureşan, părinţi , sponsori şi lista poate continua. Îmi cer scuze dacă am uitat pe cineva.

 

 

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design